Relatietherapie

Relatietherapie wordt vaak beleefd als het laatste redmiddel om als partners elkaar weer te “vinden”. “Vinden” betekent dat er veel gebeurt is waardoor je van elkaar verwijderd bent geraakt. Negatieve ervaringen overheersen en vragen de meeste aandacht. Negatieve ervaringen kunnen echter ook verhelderend zijn voor partners om dieperliggende behoeften bij elkaar te ontdekken er te erkennen.Soms kan relatietherapie belangrijk zijn om vast te stellen dat een partner de relatie wil beĆ«indigen en kan de therapie helpen om zo goed mogelijk uit elkaar te gaan.

In relatietherapie werk ik samen met Jean Arthur, gestalttherapeut. Duur van de zittingen en tarief zijn aangepast op langere sessies van anderhalf uur.

In de sessiwa ondersteunen we partners om met elkaar te verkennen en onder woorden te brengen wat er speelt. We helpen om inzicht te krijgen in patronen en om stappen te zetten om elkaar beter te verstaan. Belangrijk is vaak om stil te staan wat de partners van elkaar nodig hebben.

De praktijk van Jean Arthur: www.praktijkainneamh.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>